ARCHANDĚL URIEL- Uvolněte místo zázrakům Posted on September 15, 2010 by atlara

Jennifer Hoffman, http://www.urielheals.com

Uvolněte místo zázrakům
Tím, jak si nyní uvědomujete svoji roli spolutvořitelů a to, jak si vytváříte svůj život, je nyní vyšším záměrem, abyste přijali svoji sílu a mohli tak tvořit realitu, kterou si přejete a která bude zrcadlit vaše božství a spojení. Skrze ochotu spojit se se Zdrojem a se Světlem, kterému jste umožnili trvalý projev, budete zažívat výsledky vašich záměrů tím, jak budete postupně plynout s proudem univerzální energie. Avšak je nutné, abyste při svém tvoření uvolnili prostor pro zázraky, tedy věci, které nemůžete vidět vlastníma očima, ale uvnitř ve svých srdcích víte, že jsou pro vás možné. Tvoření není těžká dřina, ale snadný proud, který nastane, když pracujete skrze své záměry v přítomném okamžiku. Není možné změnit minulost, je důležitou součástí vaší cesty. Když tvoříte z pozice, ve které se nechcete zotavit ze své minulosti, nedoceňujete svoji sílu a připravujete se tak o krásu a dary každé zkušenosti. Každá úroveň toho, co jste vytvořili, existuje ve vašich energetických vibracích. Když opustíte tyto vibrace, posunete se do nových energetických úrovní, které dovolí vaší realitě, aby v ní bylo přítomno více světla.
Tím, jak postupně plynete v tomto tvoření, dovolujete Duchu aby vás odměnil takovým požehnáním, o kterém jste ani neměli tušení, že je vůbec možné. Jsou to zázraky, které stvrzují vaši transformaci a nacházejí se v nejvyšších úrovních vašeho pole možností. Potvrzují vaši sílu a jsou odpovědí na vaše přesvědčení ohledně toho, co si zasloužíte, co jste připraveni přijímat a co si dovolíte projevit ve své realitě. Jste připraveni žít radostný, naplňující a bohatý život? Potom je třeba, abyste dovolili Duchu, aby se stal vaším partnerem a spolu s vámi vám přinášel to, po čem touží vaše srdce a co si vaše třídimenzionální mysl nedokáže ani představit. Vaším úkolem coby spolutvořitelů své reality je stanovovat si pevné záměry, věřit v možnost jejich uskutečnění a vědět, že si zasloužíte vše, o co žádáte a dále být ochotní přijmout nejen tohle, ale mnohem více. To “více” je to, kde přebírá iniciativu Duch a vytváří tak naplnění vašich “na egu založených” přání a odpovídající na přání vašeho srdce. Když uvolníte místo zázrakům, dovolíte tím Duchu, aby vás požehnal mnohem více než si jen dokážete představit a věřte, že si je vědom nejhlubších přání vaší duše, aby mohl naplnit všechny vaše sny. A poté nechte Ducha, aby pro vás pracoval společně s vámi, abyste tak mohli poznat radost ze života plného zázraků.
Copyright ©2010 Jennifer Hoffman a Englightnening Life OmniMedia, Inc.
Z anglického originálu pro www.kruhysvetla.blog.cz přeložila Lenka S.
Podmínky pro kopírování článku:
Tento článek je možné volně kopírovat a nekomerčním způsobem dále šířit pokud bude uvedena celá tato poznámka se zdroji textu a aktivními odkazy.
This entry was posted in Chanelling Site. Bookmark the permalink.

Posted on 3. októbra 2010, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Pridaj komentár.

Pridaj komentár